Fotbaliştii de la FC Botoşani s-au reunit şi au reluat antrenamentele

Fotbaliştii de la FC Botoşani s-au reunit şi au reluat antrenamentele

Fotbalistii de la FC Botosani au terminat vacanta si si-au reluat, luni, antrenamentele.  Sub comanda lui Costel Orac, lotul echipei botosanene s-a reunit pe Stadionul Municipal. La lot au participat si 11 noi achizitii, printre care si un jucator din campionatul Angliei, Mihai Alin Boldea, de 20 de ani, care a jucat ca mijlocas stanga la Vauxhall.

De asemenea, la pregatiri a venit si atacantul de 17 ani Laszlo Tuzes, de la Honved Budapesta, dar si George Daniel Negrut, un mijlocas central de 25 de ani adus de la Zimbru Chisinau.

La lot au venit si “vedetele” Sorin Frunza (34 de ani) de la Otelul Galati (aflat la a doua experienta la Botosani), dar si Lucian Manea (18 ani) de la FC Vaslui sau Casian Maghici (28 de ani) de la CSU Vointa Sibiu.

Iata si celelalte transferuri: Istvan Fulop (Avantul Reghin, atacant- 22 de ani), Paul Pacurar (FCM Hunedoara- mijlocas- 21 de ani), Ciprian Rus (CS Vladimirescu- atacant, 21 de ani), Iulian Catalin Bors (Comprest Gym- atacant, 21 de ani) si Alexandru Dorin Panaite (CSM Focsani- mijlocas- 20 de ani).

Ei se alatura celor 23 de jucatori din lotul vechi: Acsinte, Atudorei, Valeriu Bordeanu, Alin Bordeanu, Chisu, Curileac, Dinu, Homneac, Giurgiuveanu, Listaru, Ionut Matei, Matis, Patache, Poverlovici, Prisaca, Stancovschi, Stanciu, Todoran, Vasvari, Rohetchi, Vrabie, Dulgheru, Stefan Nicolae.

Lotul se va pregati la Botosani pana pe 23 iulei si apoi va pleca in cantonament la munte, la Campulung Moldovenesc.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.