Focar de Covid-19 la CSM Botoșani. 12 jucători au fost depistați pozitiv

Focar de Covid-19 la CSM Botoșani. 12 jucători au fost depistați pozitiv

Nu mai puțin de 12 jucători de la CSM Botoșani au fost depistați pozitiv COVID 19 . Unii dintre sportivi au avut simptome de răceală, iar în urma unei testări, 12 au fost depistați cu noul coronavirus.

Ei urmează să se prezinte la Spitalul Județean pentru investigații suplimentare și pentru a vedea dacă se impune internarea lor, a declarat Monica Adăscăliței, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani.

„Sportivii de la CSM Botoșani s-au întors de la un meci din Băcău și din câte am înțeles ar mai fi probleme și la alte echipe. Rezultatele pozitive au venit luni seară”, a spus directorul DSP Botoșani.

Stirea anterioara

Cardul de sănătate redevine obligatoriu din octombrie. CNAS anunță prelungirea termenelor de valabilitate a unor documente

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.