FCM Dorohoi [VIDEO/FOTO]: Victorie la scor în faţa celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ II

FCM Dorohoi [VIDEO/FOTO]: Victorie la scor în faţa celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ II

FCM Dorohoi a disputat cel de-al optulea meci pe teren propriu din acest retur împotriva celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ II. Meciul s-a desfăşurat vineri, 18 mai şi a adus la stadion peste 600 de spectatori.

Meciul a început echilibrat, ritmul fiind rupt de dorohoieni încă din minutu 7, când Natanel a făcut o cursă nebună pe partea dreaptă a terenului şi a deschis scorul pentru FCM Dorohoi. Ceahlăul Piatra Neamţ II a încercat să dea o replică în minutul 16, când a avut o ocazie mare de a înscrie, încheiată însă fără succes. În minutul 26, după driblinguri repetate, Edi Sandu a ajuns cu faţa la poartă şi a şutat puternic, portarul respingând mingea în corner. Natanel a făcut din nou spectacol şi după o preluare frumoasă a intrat în careu de unde a sutat puternic, mingea fiind respinsă greşit, în faţa porţii, de unde Porfireanu a înscris golul de 2-0. FCM-ul a dominat întreaga repriză, nemţenii neavând decăt un şut slab care nu a prins cadrul porţii în minutul 41. La pauză tabela indica 2-0.

A doua repriză a început foarte bine pentru nemţeni care se pare că au intrat mai motivaţi în teren şi au avut o ocazie mare încă din primul minut al reprizei secunde. Entuziasmul oaspeţilor a ţinut pâna în minutul 56, când Porfireanu a pasat perfect lui Bordeianu care a şutat imparabil, înscriind golul de 3-0. În minutul 15, Boroştean a şutat impecabil în vinclul porţii nemţenilor, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 25 de metri. Ocaziile au continuat pentru dorohoieni, care au dominat clar şi au defilat în faţa celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ II. În minutul 25, Vrabie a modificat din nou tabela după ce a pătruns la marginea careului, de unde a surprins portarul oaspeţilor cu un şut din întoarcere. Până la finalul meciului, dorohoienii au atacat, au dominat şi au făcut spectacol, spre deliciul publicului care a aplaudat fiecare atingere de balon a dorohoienilor. Meciul s-a încheiat cu scorul de 5-0.

Alaturi de FCM Dorohoi, în tribună, s-a aflat și de finanţatorul echipei, Victor Mihalachi, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu şi viceprimarul municipiului Dorohoi, Sorin Alin Clim.

[nggallery id=119]

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

O săptămână de legendă.... la Teatrul Vasilache

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.