FCM Dorohoi [VIDEO/FOTO]: Puncte importante câştigate pe teren propriu cu CS Aerostar Bacău

FCM Dorohoi [VIDEO/FOTO]: Puncte importante câştigate pe teren propriu cu CS Aerostar Bacău

FCM Dorohoi a disputat cel de-al şaselea meci jucat pe teren propriu din acest retur împotriva celor de la CS Aerostar Bacău. Meciul s-a desfăşurat vineri, 11 aprilie şi a adus la stadion aproximativ 1000 de spectatori.

Vezi echipa de start a celor de la FCM Dorohoi: Rohetki, St. Nicolae, Halip, Cososchi, G. Maxim, Orasanu, Iordache, Bordeianu, Borostean, Edy Sandu, Porfireanu.

Dorohoienii au început meciul în forţă, având o primă ocaze de poartă în minutul 6, după o centrare de pe partea dreaptă. Deşi au avut o posesie a mingii mai mare, FCM Dorohoi nu s-a mai apropiat periculos de poarta celor de la CS Aerostar Bacău, oaspeţii având cele mai multe faze de poartă. Băcăuanii au forţat deschiderea scorului în repetate rânduri, însă mingea nu a intrat în plasă. În minutul 31, dorohoienii au încercat poarta celor de la CS Aerostar Bacau de la 35 de metri, însa portarul băcăuan a reţinut fără emoţii. Spre finalul meciului, FCM Dorohoi a presat din ce în ce mai mult poarta oaspeţilor, iar bacauanii au facut tot mai multe faulturi şi greseli. În minutul 36, oaspetii au oprit neregulamentar un dorohoian, iar arbitrul a dictat lovitură liberă de la 22 de metri. Boroştean a executat lovitura liberă, reuşind să şuteze puternic în vinclul porţii oaspeţilor, reuşind astfel sa deschida scorul în minutul 37. Tabela indica la pauză 1-0.

Repriza secundă a fost începută tare de cei de la CS Aerostar Bacău, având nenumărate ocazii la reluarea jocului. În minutul 62 suporterii băcăuani au amuţit când proprii favoriţi au trecut milimetric pe lângă autogol. Tribuna a izbucnit în ropote de aplauze în minutul 30, după ce portaul dorohoienilor a reuşit să reţină balonul după ce rămăsese singur cu un băcăuan. Până la finalul jocului, ambele echipe au avut ocazii de poartă, finalizate totuşi fără succes. La sfârşitul partidei, întreaga tribună i-a aplaudat pe cei de la FCM Dorohoi. Meciul s-a încheiat 1-0.

Pe lângă suporteri, FCM Dorohoi a fost încurajată din tribune și de finanţatorul echipei, Victor Mihalachi si viceprimarul municipiului Dorohoi, Sorin Alin Clim.

[nggallery id=118]

 

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.