FCM Dorohoi va juca marți ultimul amical din acest stagiu de pregătire

FCM Dorohoi va juca marți ultimul amical din acest stagiu de pregătire

Jucătorii FCM Dorohoi își încheie stagiul de pregătire cu un amical pe teren propriu. FCM Dorohoi îi va întâlni pe cei de la Sporting Suceava într-un amical disputat marți, 20 august 2013, de la ora 10:30, pe Stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Următorul meci oficial al dorohoienilor va avea loc marți, 27 august 2013, în următorul tur al Cupei României Timișoreana. După acest meci, FCM Dorohoi va începe campionatul Ligii a III-a vineri, 30 august, de la ora 18:00, într-un meci disputat în deplasare la Târgu Neamț.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pompierii dorohoieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la motorul unei autoutilitare

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.