FCM Dorohoi va juca cu Progresul Frătăuţii Vechi în turul III a Cupei României - Timişoreana

FCM Dorohoi va juca cu Progresul Frătăuţii Vechi în turul III a Cupei României - Timişoreana

Federaţia Română de Fotbal a stabilit ieri programul jocurilor din Faza a III-a a Cupei României - Timişoreana, ediţia 2013-2014. Meciurile din această fază vor avea loc marţi, 13 august 2013, de la ora 17.30, şi vor aduce faţă în faţă 35 de echipe calificate din faza a II-a şi celelalte 3 formaţii retrogradate din Liga a 2-a la finalul precedentei ediții de campionat. Singura formaţie suceveană care va evolua în această etapă a competiţiei este nou promovata în Liga a IV-a Progresul Frătăuţii Vechi, care va primi pe teren propriu replica grupării FCM Dorohoi, ce activează în eşalonul al treilea.

Progresul Frătăuţii Vechi a ajuns în turul III al Cupei României după ce a eliminat în fazele anterioare formațiile Bucovina Rădăuți (1-0) și Sporting Suceava (4-0). FCM Dorohoi a trecut în turul precedent de Luceafărul Mihai Eminescu, cu scorul de 2-0.

Turul IV al competiţiei, unde vor participa cele 19 de echipe calificate din turul III, plus 19 echipe de Liga a II-a, printre care și Rapid Suceava, va avea loc pe data de 28 august. Sursa: Monitorul de Suceava

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.