FCM Dorohoi s-a impus sâmbătă cu scorul de 1-0, în derby-ul cu Știința Miroslava

FCM Dorohoi s-a impus sâmbătă cu scorul de 1-0, în derby-ul cu Știința Miroslava

FCM Dorohoi mai avea nevoie de doar un punct în ultimul meci din etapa a noua a play-off-ului disputată sâmbătă, 31 mai 2014, împotriva celor de la Știința Miroslava, pentru a se califica în Liga a II-a. Golul promovării a fost marcat de Robert Grumezescu în minutul 21, care a realizat astfel, cea mai importantă performanță din istoria clubului.

FCM Dorohoi are acum 37 de puncte în timp ce Petrotub Roman – echipa clasată pe locul doi, are doar 32 de puncte.

In ultima etapă, dorohoienii vor juca pe teren propriu cu cei de la Kosarom Paşcani

(care au acum 24 de puncte), într-un meci ce va avea loc, vineri 6 iunie, de la ora 18:00, când, suporterii şi echipa vor sărbători pe Municipalul din Dorohoi.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.