FCM Dorohoi revine pe primul loc după ce i-a zdrobit cu 6-0 pe cei de la Bucovina Pojorâta

FCM Dorohoi revine pe primul loc după ce i-a zdrobit cu 6-0 pe cei de la Bucovina Pojorâta

FCM Dorohoi a disputat, în fața a aproximativ 500 de suporteri, împotriva celor de la ACS Bucovina Pojorâta, meciul din cea de-a XIV-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a.

Vineri, 22 noiembrie 2013, s-a disputat cea de-a a XIV-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a, etapă în care FCM Dorohoi a învins cu scorul de 6-0 în meciul disputat de la ora 14:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi. Dorohoienii au avut un joc extraordinar, reușid să îi învingă foarte clar pe cei de la ACS Bucovina Pojorâta.

Meciul a început foarte bine, FCM Dorohoi punând presiune pe oaspeți încă din minutul 2 când Mihai Bordeianu a șutat de la aproximativ 18 metri puțin pe lângă bară. În minutul 10 arbitrul indică punctul cu var după ce Vrabie a fost faultat în careu, iar Eduard Sandu reușește să transforme lovitura de la 11 metri. Dorohoienii domină clar la posesie, iar cei de la Bucovina Pojorâta rămân în 10 oameni după ce în minutul 14 arbitrul i-a arătat cartonașul roșu. În minutul 21 Eduard Sandu centrează în careu de unde Homneac reușește să reia perfect cu latul dublând avantajul gazdelor. Bucovina Pojorâta este din ce în ce mai ștearsă pe teren neavând nicio ocazie clară. Homneac înscrie din nou dintr-o centrare a lui Eduard Sandu, moment în care FCM Dorohoi începe să se distanțeze pe tabelă. Dorohoienii reușesc să mai înscrie o dată în minutul 43, prin Vrabie care a finalizat după o acțiune personală în care a driblat mai multți adversari. La pauză tabela indica scorul 4-0.

FCM Dorohoi a început la fel de tare repriza secundă ca și prima, iar în minutul 60 Eduard Sandu înscrie printr-un frumos lob de la aproximariv 15 metri. După numai două minute, în minutul 62, Hmneac reușește hattrick-ul printr-un extraordinar gol înscris de la aproximativ 15 metri, din care mingea s-a dus exact în vinclul porții. FCM Dorohoi a mai avut încă 3 mari ocazii în minutele 79, 80 și 81 prin Vabie și Grumezescu însă niciunul nu a reușit să majoreze avantajul gazdelor. În minutul 85 FCM Dorohoi rămâne în 10 oameni după ce Cososchi primește cel de-al doilea galben și este eliminat. Minutul 88 a venit și una din cele mai importante ocazii ale oaspeților însă după o reluare din voleu, Rohețki reușește să respingă. Meciul s-a încheiat cu scorul de 6-0.

Sursă: DorohoiNews.ro

 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice. Câți bani pot primi angajații

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.