FCM Dorohoi: Liga a 3-a, Etapa IX

FCM Dorohoi: Liga a 3-a, Etapa IX

Vineri, 14.10.2011, se va disputa a noua etapă din Liga a 3-a. În această etapă, FCM Dorohoi întâlneşte pe ABC Stoicescu.

Meciul se va disputa la ora 15:00 pe stadionul „Cornel Negoescu” - teren II - sintetic din Buzău şi va fi arbitrat de către centralul Ionita Eduard (Constanţa - Constanţa) şi asistenţii Georgescu Gabriel (Constanţa - Constanţa) respectiv Stoian Cosmin Ştefan (Constanţa - Constanţa), iar ca observatori vor fi Coman Ion (Târgovişte - Dâmbovita) și Guteanu Stere (Constanţa - Constanţa).

Trebuie să înțelegem că echipa este la început de drum și indiferent de rezultat  are nevoie de susținerea suporterilor!

Iată programul complet al acestei etape:

ACS Rapid CFR Suceava - SC FC Ceahlaul Piatra Neamt II

AFC Odorheiu Secuiesc - SC Municipal Petrotub Roman

CS Aerostar Bacau - SC FC Otelul Galati II

CSM Focsani - CSM Pascani

ABC Stoicescu - FCM Dorohoi

FC Politehnica Galati - Sport Club Bacau

CS Cetatea Targu Neamt - CSM Ramnicu Sarat

CS Panciu - ACS Sporting Suceava

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

O săptămână de legendă.... la Teatrul Vasilache

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.