FCM Dorohoi joacă astăzi în deplasare la ACS Sporting Suceava

FCM Dorohoi joacă astăzi în deplasare la ACS Sporting Suceava

Vineri, 7 septembrie, se va disputa cea de-a doua etapă din Liga a 3-a. În această etapă, FCM Dorohoi întâlneşte pe ACS Sporting Suceava.

Meciul se va disputa la ora 18:00 pe stadionul „Areni” din Suceava şi este primul meci jucat în deplasare de FCM Dorohoi, în turul acestui campionat.

În sezonul trecut cele două formaţii şi-au împărţit victoriile, fiecare echipă impunându-se pe teren propriu. ACS Sporting Suceava s-a impus cu 1-0 în tur, iar FCM-ul a câstigat în retur cu 2-1.

Vezi programul complet al acestei etape:

CS Kosarom Pascani - stă

SC Municipal Petrotub Roman - CSM Moinesti (BC)

Sport Club Bacau (BC) - AS Stiinta Miroslava (IS)

ACS Young Stars Panciu - CS Aerostar Bacău (BC)

SC FC CEAHLĂUL SA Piatra Neamţ - ACS Bucovina Radauti

ACS Sporting Suceava (SV) - FCM Dorohoi (BT)

SC FC Otelul Galaţi 2 (GL) - FCM Huşi (VS)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.