FCM Dorohoi învinsă la limită pe teren propriu de cei de la Sport Club Bacău - FOTO

FCM Dorohoi învinsă la limită pe teren propriu de cei de la Sport Club Bacău - FOTO

FCM Dorohoi a înâlnit astăzi, 16 noiembrie, în cadrul etapei a XI-a, a seriei I, din Liga a III-a, pe cei de la Sport Club Bacău. Dorohoienii nu au reușit să se impună în faţa băcăuanilor şi au fost învinşi într-un meci disputat începând cu ora 14:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Vezi echipele de start:

Sport Club Bacău: Emanuel Savu, Ciprian Radutoiu, Razvan Adascalitei, Moussa Bamba, Andrei Popa, Silviu Pintea, Andrei Intuneric, Cosmin Balanaru, Catalin Costin, Cosmin Miron, Bogdan Ungureanu.

FCM Dorohoi: Andrei Rohetki, Adrian Cososchi, Gabriel Luca, Leonard Orasanu, Mihai Bordeianu, Eduard Sandu, Robert Grumezescu, Alexandru Ghiviziu, Dragos Boboc, Ovidiu Halip, George Maxim.

Ambele echipe au început echilibrat, ritmul jocului fiind rupt în minutul 10 când oaspeții au reușit să deschidă scorul. Bogdan Ungureanu a reuşit să reia cu capul o centrare de pe partea dreaptă venită după un atac bine construit de băcăuani. La pauză scorul a fost 0-1.

În repriza secundă dorohoienii au încercat să înscrie, însă africanul Moussa Bamba a respins din toate pozițiile tot ce se putea. Gazdele au avut cele mai mari șanse de gol prin Eduard Sandu care a pătruns în careu, a driblat un fundaș, dar balonul șutat mai apoi a ajuns în brațele portarului şi prin Grumuzescu, care a trecut de portar, a șutat la poartă dar Bamba a scos de pe linia porții. Scor final 0-1.

În tribune s-au aflat pe lângă suporteri, finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu şi deputatul Andrei Dolineaschi.

Vezi Galerie Foto, Click AICI!

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.