FCM Dorohoi învinsă cu scor de neprezentare de Viitorul Constanța în Cupa României - FOTO

FCM Dorohoi învinsă cu scor de neprezentare de Viitorul Constanța în Cupa României - FOTO

În fața a aproximativ 2000 de suporteri, FCM Dorohoi a disputat un meci istoric în 16-imile Cupei României Timișoreana împotriva celor de la Viitorul Constanța.

Meciul care a contat pentru Cupa României s-a disputat marți, 24 septembrie 2013, de la ora 16:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Viitorul Constanța a preluat conducerea încă din minutul 7, după o respingere greșită a portarului dorohoian. Un minut mai târziu, dorohoineii au avut o replică prin Ștefan Nicolae care a șutat periculos de la 20 de metri, nepunând probleme portarului constănțean. Oaspeții au dominat totuși meciul, iar în minutul 16, Axente reuşeşte dubla cu un şut de la marginea careului de 16 metri. FCM Dorohoi a forțat înscrierea unui gol și a avut trei ocazii importante finalizate fără succes. Scorul la pauză este 0-2.

Cei de la FCM Dorohoi au revenit optimiști de la vestiare forțând înscrierea unui gol pentru a reintra în meci. În minutul 57 tribuna „a explodat” după ce Homneac a fost faultat în careu de un fundaș constănțean, arbitrul acordând penalty pentru dorohoieni. FCM Dorohoi a ratat reducerea diferenței de scor după ce Vrabie a executat penalty-ul, slab și pe centrul porții, portarul oaspeților reușind să-l apere. Gazdele nu s-au demoralizat și au rămas în atac, obținând în 20 de minute cinci cornere. Minutul 74 a adus o nouă ocazie imensă de gol pentru FCM Dorohoi, când același Vrabie a șutat din 6 metri în portarul oaspeților. Viitorul Constanța a replicat în minutul 85 și a înscris golul cu numărul trei în urma unei acțiuni a lui Gavra care a driblat portarul dorohoian și a șutat în poarta goală. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-3.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO completă de la meci, Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.