FCM Dorohoi întâlneşte vineri pe teren propriu CS Aerostar Bacău

FCM Dorohoi întâlneşte vineri pe teren propriu CS Aerostar Bacău

Vineri, 5 octombrie, se va disputa a cincia etapă din Liga a 3-a. În această etapă, FCM Dorohoi întâlneşte pe CS Aerostar Bacău.

Meciul se va disputa la ora 15:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi şi este al treilea meci jucat acasă de FCM Dorohoi, în turul acestui campionat.

În sezonul trecut cele două formaţii şi-au împărţit victoriile, fiecare echipă impunându-se pe teren propriu. CS Aerostar Bacău s-a impus cu 2-1 în tur, iar FCM-ul a câstigat în retur cu 1-0.

Dorohoienii sunt aşteptaţi la stadion pentru a-şi susţine echipa de suflet, pentru că FCM Dorohoi are nevoie de susţinerea suporterilor!

Hai FCM Dorohoi!

Vezi programul complet al acestei etape:

Sport Club Bacau (BC) - stă

AS Stiinta Miroslava (IS) - stă

ACS Young Stars Panciu - SC Municipal Petrotub Roman

FCM Dorohoi (BT) - CS Aerostar Bacău (BC)

SC FC Otelul Galaţi 2 (GL) - ACS Bucovina Radauti

SC FC Ceahlaul SA Piatra Neamţ - CSM Moinesti (BC)

ACS Sporting Suceava (SV) - CS Kosarom Pascani

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Botoșănean depistat la volan sub influența alcoolului: avea o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.