FCM Dorohoi: Înfrângere suferită la CS Panciu (2-0)

FCM Dorohoi: Înfrângere suferită la CS Panciu (2-0)

Dupa o înfrângere, două egaluri şi două victorii, FCM Dorohoi a piedrut în faţa celor de la CS Panciu. Meciul s-a disputat ieri, 13 aprilie, de la ora 17:00, pe stadionul „Panciu” din Vrancea, în faţa a aproximativ 400 de spectatori.

Vezi echipele de start:

FCM Dorohoi: Rohetki, Luca, Halip, Cososchi, G. Maxim, Stefan Nicolae, Iordache, Bordeianu, Borostean, Paval, Vrabie.

CS Panciu: G. Lazar, Ov. Radu, Gurguiatu, Stan, Beza, Tudor, Bara, Cioran, Galateanu, Predoiu, I. Radu.

Ritmul echilibrat al primei reprize a fost rupt în momentul în care Luca a fost eliminat, în minutul 7, din pricina unui fault dur. Imediat după reluare, în urma centrării din lovitură liberă, Predoiu loveşte mingea cu capul din 6 metri şi o bagă în plasa porţii dorohoienilor. Datorită eliminării suferite şi a golului încasat, jucatorii FCM-ului nu au mai reuşit să se regăsească în teren, iar în minutul 22, acelaşi Predoiu, rămâne singur cu portarul şi majorează scorul la 2-0. În minutul 34, dorohoienii au avut o ocazie bună de a înscrie însa Boroştean a şutat peste poartă. Până la sfârşitul meciului, Predoiu s-a jucat cu ocaziile, ratând din toate poziţiile. Scorul la pauză a fost 2-0.

Repriza secundă a început tot cu o ocazaie mare din partea celor de la CS Panciu care au lovit bara în minutul 50. Deşi au făcut două schimbări, dorohoienii nu reuşeau să construiască şi nu ajungeau la poarta adversă. CS Panciu a dominat jocul şi meciul s-a încheiat cu un gol anulat al gazdelor, pe motiv de offside, în minutul 71 şi cu un şut al lui Predoiu în minutul 76. Pe final au fost multe voci care au acuzat faptul că echipa de arbitrii a avantajat în numeroase faze gazdele şi că nu era oportună eliminarea lui Luca în minutul 7. Meciul s-a încheiat 2-0.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autocar cu români implicat într-un accident cu un TIR, pe autostrada A4 Torino-Milano! Traficul a fost blocat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.