FCM Dorohoi, echipa patronată de Victor Mihalachi, a învins CSM Moineşti cu 2-0

FCM Dorohoi, echipa patronată de Victor Mihalachi, a învins CSM Moineşti cu 2-0

FCM Dorohoi a câştigat cu 2–0 vineri după-amiază în întâlnirea cu CSM Moineşti, partidă contând pentru etapa a IV -a, din Liga a III-a la fotbal.

Scorul a fost deschis în prima repriză de Sandu, care a marcat în în minutul 34 din afara careului şi marcat la vinclu. CSM Moineşti a avut cea mai mare ocazie în minutul 28, când au trimis mingea în transversală printr-o lovitură de cap.

În repriza a doua dorohoienii deși au fost în inferioritate numerică, au mai marcat un gol prin Orăşanu, care a înscris dintr-o lovitură liberă de la marginea careului.

Antrenorul Vespazian Colban nu a putut lua loc pe banca de rezerve, deoarece a fost eliminat etapa trecută la Pojorâta. Acesta a urmărit partida din afara terenului, dând indicaţii jucătorilor prin intermediul antrenorului secund Vasile Prisacă.

În urma victoriei FCM Dorohoi a urcat pe poziţia a treia, la două puncte de ocupanta primului loc.

Rezultatele etapei IV

FCM Dorohoi - CSM Moineşti  2 -0

Ceahlăul II - Bucovina Pojorâta 0-2

Petrotub Roman - Cetatea Târgu Neamţ 1-0

Kosarom Paşcani - Bucovina Rădăuţi 6-1

Ştiinţa Miroslava - Aerostar Bacău, se dispută sâmbătă, de la ora 17:00

Sporting Suceava stă deoarece FCM Bacău s-a retras.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Telefonul înregistrează tot ce vorbim, fără să știm. Metoda simplă prin care poți dezactiva microfonul mobilului

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.