FCM Dorohoi: Amical jucat pe un ger de crăpau pietrele

FCM Dorohoi: Amical jucat pe un ger de crăpau pietrele

FCM Dorohoi a jucat ieri, pe un frig de crăpau pietrele, un amical cu liderul campionatului judeţean, FC  Microbuzul. Dorohoienii au învins fără drept de apel echipa lui Nelu Asaftei, cu scorul de 5-1.

Până la pauză elevii lui Vespazian Colban au marcat de trei ori prin Orasanu, Porfireanu şi Borostean. În repriza secundă FC Microbuzul a înscris un singur gol prin Madalin Lupu, iar FCM Dorohoi a mai înscris de două ori prin Porfireanu, care a reuşit hatrick-ul.

FCM Dorohoi s-a descurcat foarte bine în acest amical deşi meciul s-a jucat la o temperatură foarte scăzută. Se pare că ultimile întăriri ale lotului au fost de folos, lucru dovedit prin jocul elegant şi tactic arătat de aceştia. „Nu cred că FCM Dorohoi va avea probleme în Liga a III-a deoarece aceştia au un lot foarte valoros”, a spus un jucător de la FC Microbuzul.

Până acum, lotul dorohoienilor s-a întărit cu cinci jucători de la FC Botoşani, plus juniorul Mirel Dulgheru.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.