FCM Dorohoi a zdrobit Farul Constanța și a bifat prima victorie în play-out – FOTO

FCM Dorohoi a zdrobit Farul Constanța și a bifat prima victorie în play-out – FOTO

Meci de zile mari făcut de FCM Dorohoi în cea de-a treia etapă play-out din campionatul 2014-2015, Liga a II-a, Seria I. Dorohoienii i-au învins aproape la scor de tenis și a adus prima victorie din play-out. Meciul s-a disputat sâmbătă, 18 aprilie 2015, de la ora 11:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Vezi echipele de start:

FCM Dorohoi: Hărăguţă - Cososchi, Orăşanu (cpt.), Atudorei, Grumezescu, Vrabie, Pavăl, Ghiviziu, A. Vlaicu, Al. Marin, Barabaş

Farul Constanța: A. Dinu - Băjan, D. Ciobanu, Ochia, Cârstoiu, Al. Grigoraş, M. Enciu, R. Neagoe, Szalkai, Jianu, Fl. Pătraşcu (cpt.)

Meciul a debutat cu o ocazie mare de gol de partea dorohoienilor după ce în minutul 1, Vrabie a centrat de pe partea dreaptă și Marin a reluat cu capul, din zona de 11 metri, puțin pe lângă bară. Farul Constanța a replicat în minutul 6 prin Jianu care a driblat aproape toată apărarea dorohoienilor, a pătruns fără prea mari probleme în careu și a șutat în portarul Hărăguță care a respins în corner. Repriza s-a desfășurat în principiu echilibrat fără ocazii foarte mari de gol, însă cu o determinare și o posesie mai bună de partea dorohoienilor. În minutul 20 FCM Dorohoi putea prelua conducerea pe tabela de marcaj când Orășanu a pasat din prima pentru Grumezescu, acesta a scăpat singur cu portarul, a şutat în bară şi mingea s-a dus în braţele portarului constănţean. La pauză tabela indica scorul de 0-0.

În repriza secundă a fost un adevărat recital de goluri. În minutul 47, FCM Dorohoi a deschis scorul prin Marin care a reluat cu capul, din plonjon, o minge centrată de pe partea stângă de Pavăl. După numai opt minute, Vrabie a centrat din corner, iar Atudorei a înscris cu capul. Farul Constanța a redus din diferență în minutul 59, tot cu o lovitură de cap. Neagoe a executat o lovitură de colţ de pe partea stângă şi Pătraşcu a înscris. Din minutul 68, FCM Dorohoi și-a asigurat victoria după ce Orăşanu a trimis o minge în faţă lui Pavăl, care după ce a depăşit un adversar şi a rămas singur cu portarul, a trimis cu şpiţul în plasă. În minutul 71, Vrabie execută impecabil o lovitură liberă de la colţul careului direct în bara transversală de unde mingea sare după linia porţii. După numai două minute, în minutul 73 Grumezescu închide tabela după ce a înscris cu un şut la colţul lung de la marginea careului. Meciul s-a încheiat cu scorul de 5-1.

Pe lângă cei aproximativ 600 de spectatori din tribune, FCM Dorohoi a fost susținută și de Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi și Victor Mihalachi, finanțatorul echipei.

Vezi rezultatele etapei:

- ACS Berceni - CS Baloteşti (1-0)

- FCM Dorohoi - Farul Constanţa (5-1) (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO completa - Click AICI!

Stirea anterioara

Invitaţie la teatru cu ocazia Zilelor Municipiului Botoşani

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.