FCM Dorohoi a terminat la egalitate amicalul jucat împotriva Bucovinei Rădăuţi. Vezi modificările lotului! FOTO

FCM Dorohoi a terminat la egalitate amicalul jucat împotriva Bucovinei Rădăuţi. Vezi modificările lotului! FOTO

FCM Dorohoi a disputat miercuri, 20 februarie, cel de-al cincilea meci de pregătire din 2013 pe care l-au disputat împotriva celor de la Bucovina Rădăuţi. Partida s-a disputat la ora 12:00, pe terenul II din baza sportivă „1 Mai” Dorohoi.

Ambele echipe au început bine meciul însă fazele importante de poartă s-au lăsat aşteptate. Prima acţiune mai importantă a fost în minutul 43 când Eduard Sandu a expediat un şut puternic din interiorul careului, mingea lovind bara. Scorul la pauză a fost 0-0.

Imediat după reluare, Bucovina Rădăuţi a reuşit să deschidă scorul prin Ionuţ Duţică în minutul 53. Dorohoienii au replicat după doar 5 minute, când Eduard Sandu a reuşit să egaleze cu un şut din şase metri. Până la sfârşitul meciului ambii antrenori au rulat întreg lotul de jucători însă nu au mai fost faze importante de poartă. Meciul s-a încheiat 1-1.

„A fost un meci echilibrat, ambele echipe s-au mișcat bine şi sunt multumit. Trebuie să arătăm roadele cantonamentului de şapte zile de la Vatra Dornei pe care l-am facut. Totuşi se vede acum prospeţimea fizică a jucătorilor după această pregătire. În retur ne propunem să ne salvăm de la retrogradare şi să reuşim ca la vară să transferăm doi jucători cu experienţă.”, a declarat pentru Dorohoi News, Manuel Costachi, preşedintele clubului Bucovina Rădăuţi.

FCM Dorohoi a „pierdut” în această pauză competiţională trei oameni importanţi (Boboc, Doboş şi Porfireanu) însă s-au întărit cu alţi şase jucători.

Până la această dată au venit în lotul echipei FCM Dorohoi Atudorei de la FC Botoşani, Filip de la Sporting Suceava, Barabaș de la Chiajna II şi Ionescu Răzvan şi Amarinei Marian ambii fiind juniori de la Dante. Totodată este posibilă şi venirea lui Stancovschi de la FC Botoşani.

„Acest meci a fost unul echilibrat pe un teren dificil şi sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor. Sperăm să mai disputăm un amical pe teren sintetic cu Miroslava în data de 1 martie. Stadiul echipei este mulţumitor după meciurile amicale însă rezultatele se vor vedea în campionat dacă ne-am pregătit bine sau nu.”, a declarat pentru Dorohoi News, Vespazian Colban, antrenorul echipei FCM Dorohoi. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

[nggallery id=208]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.