FCM Dorohoi a „spart gheața” și a obținut prima victorie în Liga a II-a - FOTO

FCM Dorohoi a „spart gheața” și a obținut prima victorie în Liga a II-a - FOTO

FCM Dorohoi a spart gheața în Liga a II-a și a obținut prima victorie, scor 3-2, într-un meci ce a contat pentru cea de-a șaptea etapă. Drorohoienii au disputat meciul împotriva celor de la FC Farul Constanța sâmbătă, 11 octombrie 2014, de la ora 11:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Vezi componența echipelor de start:

FCM Dorohoi: Listaru, Vlaicu, Cososchi, G. Luca, Lumaicu, Orăşanu (cpt.), Ghiviziu, Vrabie, Pavăl, Ed. Sandu, Grumezescu.

FC Farul Constanța: Ciucă, Băjan, D. Ciobanu, Miulescu, Bg. Dumitru, Cîrstoiu, R. Neagoe (cpt), Scărlătescu, V. Ion, Szalkai, Igiroşanu.

Prima repriză a început foarte echilibrat ambele echipe creându-și mici ocazii. FCM Dorohoi a ieşit la joc în partea a doua a primei reprize, iar în minutul 32, Orășanu, căpitanul celor de la FCM Dorohoi, a primit o pasă ideală de pe partea dreaptă și a marcat cu un șut plasat de la 17 metri. Dorohoienii au rămas în atac și în minutul 37, Grumezescu a prelungit balonul, cu capul, până la Sandu, care a pus latul și a înscris. Punctul culminant al meciului a venit în minutul 42, când Vrabie a făcut o cursă spectaculoasă, a pătruns pe partea dreaptă și a centrat în careu, unde Grumezescu a înscris pentru 3-0.

Repriza secundă a fost începută în forță de Farul Constanța, aceștia forțând înscrierea unui gol. Deși presiunea pusă asupra celor de al FCM Dorohoi era evidentă, tot gazdele au avut cea mai mare ocazie din prima marte a reprizei secunde. În minutul 56, Vrabie a scăpat singur cu portarul oaspeților, care l-a oprit neregulamentar pe acesta, arbitrul dictând penalti pentru FCM Dorohoi. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Sandu, care a trimis puternic în bara laterală, mingea ieșind înafara spațiului de joc. Dorohoienii au mai avut o ocazie foarte mare de a mări diferența de pe tabelă, în minutul 70, însă Sandu a reluat pe lângă poarta goală. Ocaziile s-au răzbunat și Farul Constanța a redus din diferență în minutul 77 prin Ciobanu care a reluat cu capul după o centrare din lateral. Meciul s-a încheiat foarte tensionat, după ce în minutul 94 un fundaș de la FCM Dorohoi a făcut henț în careu, penalti-ul fiind executat fără probleme de căpitanul constănțenilor Neagoe. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-2.

În tribune, pe lângă cei aproximativ 400 de spectatori au fost prezenți și Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi și Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO! Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.