FCM Dorohoi a remizat cu Kosarom Pașcani și face pași mici dar siguri către promovare

FCM Dorohoi a remizat cu Kosarom Pașcani și face pași mici dar siguri către promovare

FCM Dorohoi a disputat vineri, 9 mai 2014, cea de-a cincea etapă din play-off-ul campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a, etapă în care i-a întâlnit pe cei de la Kosarom Paşcani. FCM Dorohoi a controlat prima repriză, având posesia mingii în majoritatea timpului, însă ambele echipe au preferat să abordeze un joc precaut pentru a nu risca prea mult.

Deși a fost o repriză lipsită total de ocazii de poartă, dorohoienii au reclamat două penalti-uri, primul în minutul 37, la un contact discutabil în careu între Alexandru Marin și portarul gazdelor, iar al doilea în minutul 40, când Grumezescu a fost „secerat” în careu de portar, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Repriza a doua a început cu același joc de posesie a celor de la FCM Dorohoi, însă prima ocazie clară a meciului a aparținut totuși celor de la Kosarom Pașcani, care au zguduit bara porții lui Rohețki

Replica celor de la FCM Dorohoi a venit imediat, fapt pentru care au urmat două ocazii mari în situații de „unu la unu” cu portarul. Prima ocazie a venit în minutul 65, când Alexandru Marin a rămas singur cu portarul dar a șutat pe lângă poartă de la 10 metri, iar cea de-a doua în minutul 84, când Grumezescu a ajuns în fața porții, însă portarul gazdelor a respins în corner.

Până la finalul meciului nu au mai existat ocazii mari, dorohoienii reușind să obțină doar un punct din această deplasare, apropiindu-se astfel la doar un punct de lider.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.