FCM Dorohoi a remizat astăzi cu juniorii de la FC Botoşani

FCM Dorohoi a remizat astăzi cu juniorii de la FC Botoşani

FC Botoșani și-a testat sâmbătă jucătorii sub 21 de ani într-un amical cu FCM Dorohoi. Dorohoienii au remizat contra juniorilor veniți în probe la FC Botoșani, scorul final fiind 3 – 3.

Caracterul amical al partidei a dispărut în minutul 30, când Coșoschi l-a contrat tare pe Stancoschi, iar jucătorul lui FC Botoșani s-a accidentat grav. Din câte se pare fotbalistul de 17 ani a suferit o fractură și va lipsi de pe teren câteva luni bune.

Partida s-a reluat după un sfert de oră, iar la cabine au intrat în avantaj botoșănenii, scor 2 – 1. În repriza a doua ambii antrenori au rulat toți jucătorii avuți la dispozitie. Pentru FCM Dorohoi au intrat și mai mulți tineri aduși de la CS Dante.

Golurile echipei lui Vespazian Colban au fost marcate de Naty Pavăl, de două ori, respectiv Marius Negruț, jucătorul lui CS Dante, care a trecut și pe la FCM Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Horoscopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai: Peștii merg pe un drum nou cu câștiguri financiare mari. Săgetătorii trec prin furtună

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.