FCM Dorohoi a pierdut cu CS Balotești și bifează a doua înfrângere în play-out

FCM Dorohoi a pierdut cu CS Balotești și bifează a doua înfrângere în play-out

Meci anost în cea de-a doua etapă play-out din campionatul 2014-2015, Liga a II-a, Seria I. FCM Dorohoi a pierdut din nou trei puncte în ultimele 20 de minute ale meciului. Meciul s-a disputat vineri, 10 aprilie 2015, de la ora 11:00, la Balotești.

Vezi echipele de start:

CS Balotești: Fulga - Stelitano, Flămânzeanu, M. Antoche, Dobrescu, Bg. Pătraşcu, I. Sandu (cpt.), Gojnea, Cl. Herea, I. Cosmin, Bg. Oprea

FCM Dorohoi: Hărăguţă - Cososchi, G. Luca (cpt.), Atudorei, Aug. Ivaşcă, Vrabie, Mateiuc, Ghiviziu, Aur. Vlaicu, Al. Marin, Barabaş

Meciul a debutat echilibrat fără ocazii importante. Prima ocazie a meciului și cea mai importantă din prima repriză a venit în minutul 11, când Alexandru Marin a trimis frumos din marginea careului însă Fulga, portarul gazdelor, a scos de sub transversală. Ambele echipe s-au tatonat dar nu au riscat prea mult fapt de unde reiese și meciul cât de cât închis. La pauză tabela indica scorul de 0-0.

Repriza secundă a început la fel de slab din punct de vedere fotbalistic cum s-a terminat și primul mitan. Echipele s-au tatonat și au încercat să speculeze mai mult pe contraatac. În minutul 71, gazdele au reușit să deschidă scorul prin Mande care a reluat cu capul din șase metri după o centrare din corner. Pâna la sfârșitul meciului nicio echipă nu a mai reușit să creeze o fază notabilă. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0.

Vezi rezultatele etapei:

- Farul Constanţa - ACS Berceni (0-1)

- CS Baloteşti - FCM Dorohoi (1-0) (Andrei B.)

Sursa:: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Accident în seara de Înviere la Cătămărăști! Dorohoian supectat de producerea acestuia!

Stirea Urmatoare

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.