FCM Dorohoi a obținut un punct din deplasarea de la Roman și își păstrează șansele de promovare

FCM Dorohoi a obținut un punct din deplasarea de la Roman și își păstrează șansele de promovare

FCM Dorohoi a reușit să termine la egalitate meciului jucat împotriva liderului Petrotub Roman. Vineri, 25 aprilie 2014, s-a disputat cea de-a doua etapă a playoff-ului din campionatul 2013-2014 din Liga a 3-a, etapă în care, FCM Dorohoi a întâlnit echipa Petrotub Roman într-un meci disputat de la ora 17:00 pe stadionul „Moldova” din Roman.

Pe un teren umed, după o ploaie torențială, ambele echipe au avut handicapul de a juca fără antrenorii Colban și Prisacă care au stat în tribună, deoarece au fost suspendați. Jocul ambelor echipe a fost unul animat și au căutat fiecare căutând să dea lovitura decisivă. FCM Dorohoi a avut o evoluție bună, a avut situații de poartă însă pe care însă le-a ratat. Totodată gazdele au irosit și ele câteva ocazii, jocul fiind totuși unul echilibrat. Scorul la pauză a fost 0-0.

Ambele echipe au început în forță repriza secundă fiind un meci extrem de disputat, pe contre, cu ocazii de ambele părți, terminate însă fără rezultat. Pe finalul reprizei meciul s-a mai liniștit, iar ambele echipe nu au mai riscat așa de mult. Scor final 0-0.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

I.S.U. Botoșani scoate la concurs patru posturi din sursă externă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.