FCM Dorohoi a început pregătirea pentru noul sezon al campionatului de Liga a III-a

FCM Dorohoi a început pregătirea pentru noul sezon al campionatului de Liga a III-a

Jucătorii de la FCM Dorohoi au început antrenamentele din data de 1 iulie, în vederea pregătirii pentru noul campionat și se desfășoară în fiecare zi a săptămânii cu excepția weekendului.

FCM-ul a anunțat plecarea lui Maxim, care a renunţat în vederea continuării studiilor și plecarea lui Afloarei care se pare că este mai tot timpul rezervă, titularul veritabil fiint Rohețchi. Pe lângă aceste plecări, au venit în probe la echipă și câțiva jucători sub 21 de ani de la Ceahlăul II Piatra Neamț, Aerostar Bacău și Luceafărul Mihai Eminescu.

FCM Dorohoi va disputa şi câteva meciuri de pregătire înainte începerea noului sezon, cu mai multe formaţii. Totodată, potrivit oficialilor echipei FCM Dorohoi, în jurul datei de 20 iulie, este posibil ca echipa să plece în cantonament la Câmpulung Moldovenesc.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Lucian Trufin: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.