FCM Dorohoi a câştigat la „masa verde”  prin neprezentarea echipei din Huși - VIDEO/FOTO

FCM Dorohoi a câştigat la „masa verde” prin neprezentarea echipei din Huși - VIDEO/FOTO

Probabil intimidată de echipa dorohoiană şi de faptul că în etapa trecută a încasat şase goluri la Oţelul Galaţi II, FCM Huşi nu s-a prezentat astăzi la Dorohoi.

Brigada de arbitrii împreună cu echipa gazdă au aşteptat cele 15 minute regulamentare şi i-au declarat învingători la „masa verde” pe dorohoieni.

Ca sa nu îşi piardă condiţia fizică şi pentru a menţine jucătorii în formă Vespazian Colban, antrenorul dorohoienilor, a făcut un antrenament şi a organizat ad-hoc un amical cu întreg lotul FCM-ului.

„Părerea mea este că dacă au ştiut de acest lucru ar fi trebuit să anunţe din timp pentru că spectatorii care au venit la meci nu au nicio vină şi îmi pare rău că eu sau organizatorii nu au putut să anunţe acest lucru. Echipa este pe un trend ascendent şi este păcat că etapele următoare vor juca în deplasare însă sunt sigur că stadionul „1 Mai” va fi plin pe 5 octombrie când este programat următorul meci jucat pe teren propriu.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu.

În cazul în care echipa FCM Huşi nu are un motiv plauzibil sau o justificare pentru această absenţă de la Dorohoi, vor primi o sancţiune de 10.000 de lei şi riscă ca la următoarea abatere să primească o sancţiune de 50.000 de lei şi va fi eliminată pentru doi ani din liga a 3-a.

„Având în vedere că sunt la prima abatere vor primi o sancţiune din partea Federaţiei şi probabil vor achita costurile de transport a observatorilor şi arbitrilor.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Vasile Vamanu, observator Federaţia Română de Fotbal(FRF).

Vezi Galerie FOTO de la meci, Click AICI!

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.