FCM Dorohoi a biruit prin zăpada de la Suceava: Victorie obținută, cu greu, pe final de meci

FCM Dorohoi a biruit prin zăpada de la Suceava: Victorie obținută, cu greu, pe final de meci

FCM Dorohoi a reușit să obțină cele trei puncte puse în joc chiar pe finalul meciului jucat împotriva celor de la ACS Sporting Suceava.

Vineri, 11 aprilie 2014, s-a disputat cea de-a XXII-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a, etapă în care, FCM Dorohoi a întâlnit echipa ACS Sporting Suceava într-un meci disputat de la ora 17:00 pe stadionul „Areni” din Suceava.

Pe o vreme urâtă, de iarnă, meciul a început greoi, cu o minge galbenă pentru că terenul era acoperit cu zăpadă. Prima mare ocazie a venit în minutul 15 când Stancoschi a scăpat singur cu portarul, a tras pe lângă acesta, însă mingea s-a oprit în fața porții, în zăpadă. Ghinionul i-a lovit și pe suceveni în minutul 16, când mingea s-a oprit în noroiul din fața porții portarului dorohoian, care a fost „bătut” la șutul unui gazdelor. Deși FCM Dorohoi a dominat formația gazdă, ambele echipe au întâmpinat probleme în controlarea balonului, din cauza terenului greoi. Oaspeții au mai avut câteva ocazii bune de a marca însă scorul a rămas alb la pauză (0-0).

FCM Dorohoi a început în forță repriza secundă și a dominat clar, meciul disputându-se doar în jumătatea celor de la Sporting Suceava. Dorohoienii au ratat numeroase ocazii de a înscrie printre care cele mai notabile fiind în minutul 70, când Ursache a trimis cu capul puțin pe lângă poartă și în minutul 75, când Alexandru Marin a ratat milimetric mingea, după o centrare venită de la Edy Sandu. Un alt moment spectaculos al meciului a fost în minutul 87, când Gherman a scăpat singur cu portarul și a tras puternic în bară. După eforturi și presiuni mari din partea celor de la FCM Dorohoi, în minutul 89, Alexandru Marin a reușit să înscrie de la 10 metri, după ce portarul sucevean a respins în față o minge venită dintr-o lovitură liberă. FCM Dorohoi a reușit să învingă meritat echipa suceveană după ce a dominat-o clar. Scor final 0-1. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.