FCBT | Iftime:

FCBT | Iftime: "Vinovaţi sunt toţi, începând de la antrenor"

Echipa moldoveană FC Botoşani, a fost învinsă fără drept de apel de ocupanta locului patru, CS Otopeni. Deşi trupa lui Cristi Popovici avea gânduri mari înaintea acestui meci, Tincu & Co. au fost nevoiţi să se întoarcă acasă cu coada între picioare după meciul care a contat pentru etapa a XXI-a a Ligii a doua. CS Otopeni a dominat clar partida şi a învins fără probleme, cu scorul de 4-1.

Dacă pentru învingători au marcat Lucian Pârvu de două ori, Marian Dedu şi Florin Manea, pentru moldoveni golul de onoare a fost semnat de Adrian Boroştean. Ca şi cum această înfrângere nu era de ajuns, golgheterul Marius Matei s-a accidentat în minutul 19, şi-a rupt trei coaste şi a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca.

La sfârşitul meciului, finanţatorul Valeriu Iftime nu şi-a menajat deloc formaţia: "Echipa a arătat un joc foarte slab mai ales în repriza a doua, pe fondul unui moral extrem de scăzut. Avem un retur lamentabil şi afişăm evoluţii mediocre. Nici în cele mai negre gânduri nu credeam că o să facem doar trei puncte în cinci meciuri. După ce am primit golul de 2-1 am căzut complet. Vinovaţi sunt toţi, începând de la antrenor şi fiecare dintre jucători." a declarat oficialul lui FC Botoşani la sfârşitul meciului.

Cristi Popovici era şi el extrem de supărat după această nouă înfrângere: "Prima repriză a fost una echilibrată, ca dovadă am încheiat-o la egalitate. Nu îmi explic ce s-a întâmplat în repriza a doua, am avut o prestaţie mediocră şi am primit două goluri pe nişte greşeli în defensivă, inexplicabile la acest nivel. Adversarul ne-a fost net superior, însă o contribuţie la înfrângere a avut şi accidentarea lui Marius Matei, care a schimbat toată tactica gândită pentru acest meci. Sperăm să ne revenim cât de curând din această pasă proastă." a declarat antrenorul moldovenilor.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.