Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
FCBT | Iftime:

FCBT | Iftime: "Vinovaţi sunt toţi, începând de la antrenor"

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Echipa moldoveană FC Botoşani, a fost învinsă fără drept de apel de ocupanta locului patru, CS Otopeni. Deşi trupa lui Cristi Popovici avea gânduri mari înaintea acestui meci, Tincu & Co. au fost nevoiţi să se întoarcă acasă cu coada între picioare după meciul care a contat pentru etapa a XXI-a a Ligii a doua. CS Otopeni a dominat clar partida şi a învins fără probleme, cu scorul de 4-1.

Dacă pentru învingători au marcat Lucian Pârvu de două ori, Marian Dedu şi Florin Manea, pentru moldoveni golul de onoare a fost semnat de Adrian Boroştean. Ca şi cum această înfrângere nu era de ajuns, golgheterul Marius Matei s-a accidentat în minutul 19, şi-a rupt trei coaste şi a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca.

La sfârşitul meciului, finanţatorul Valeriu Iftime nu şi-a menajat deloc formaţia: "Echipa a arătat un joc foarte slab mai ales în repriza a doua, pe fondul unui moral extrem de scăzut. Avem un retur lamentabil şi afişăm evoluţii mediocre. Nici în cele mai negre gânduri nu credeam că o să facem doar trei puncte în cinci meciuri. După ce am primit golul de 2-1 am căzut complet. Vinovaţi sunt toţi, începând de la antrenor şi fiecare dintre jucători." a declarat oficialul lui FC Botoşani la sfârşitul meciului.

Cristi Popovici era şi el extrem de supărat după această nouă înfrângere: "Prima repriză a fost una echilibrată, ca dovadă am încheiat-o la egalitate. Nu îmi explic ce s-a întâmplat în repriza a doua, am avut o prestaţie mediocră şi am primit două goluri pe nişte greşeli în defensivă, inexplicabile la acest nivel. Adversarul ne-a fost net superior, însă o contribuţie la înfrângere a avut şi accidentarea lui Marius Matei, care a schimbat toată tactica gândită pentru acest meci. Sperăm să ne revenim cât de curând din această pasă proastă." a declarat antrenorul moldovenilor.

Etichete:

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani