FCBT | Cristi Popovici,optimist inainte meciului de miercuri cu Dinamo 2:

FCBT | Cristi Popovici,optimist inainte meciului de miercuri cu Dinamo 2: " Mergem la Dinamo cu gandul de a obtine cele trei puncte "

FC Botoşani are şansa de a urca în clasament în cazul în care va reuşi să obţină trei puncte în meciul de miercuri când va întâlni în deplasare pe Dinamo II Bucureşti. Oficialii clubului botoşănean sunt optimişti înaintea acestui meci şi spun că Dinamo II poate fi învinsă chiar dacă va beneficia de jucători de la prima echipă.

“Dinamo a avut un parcurs bun în returul ăsta de campionat şi totul depinde de jucătorii pe care îi va da de la prima echipă. Îl au pe Bucă, un jucător periculos pe care l-am dorit şi noi în iarnă. Victoria de astăzi este una de moral în primul rând”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani.

“Am vorbit cu băieţii şi e clar că noi nu ne putem încadra în obiectiv cu minus în clasamentul adevărului. Ăla nu îl putem îndrepta decât aducând puncte de afară. Mai avem trei depasări. Dinamo II a bătut pe Viitorul Constanţa. Buzăul a câştigat în deplasare la Snagov. Avem astea două deplasări plus Steaua. Noi mergem la Dinamo cu gândul de a obţine cele trei puncte. Vedem la sfârşitul jocului dacă reuşim treaba asta”, a afirmat Cristi Popovici, antrenor principal FC Botoşani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.