FCBT | Cristi Popovici: „Sperăm să reuşim un rezultat bun la Otopeni chiar dacă nu am jucat de două săptămâni”

FCBT | Cristi Popovici: „Sperăm să reuşim un rezultat bun la Otopeni chiar dacă nu am jucat de două săptămâni”

“Sperăm să reuşim un rezultat bun la Otopeni chiar dacă nu am jucat de două săptămâni. Am jucat trei meciuri într-o săptămână după care am avut un ciclu normal de pregătire, apoi am stat două săptămâni şi urmează o perioadă în care jucăm câte trei meciuri pe săptămână. Important este să adunăm cât mai multe puncte pentru a ne putea situa la sfârşitul campionatului în obiectiv. De la locul 4 până la locul 11 este o diferenţă de cinci puncte şi două victorii sau două înfrângeri te pot ridica sau coborî. Otopeniul era pe locul nouă înaintea meciului cu Viitorul Constanţa, au câştigat şi au ajuns pe patru. În afara celor trei care de la început şi-au impus punctul de vedere, este un grup echilibrat”, a spus Cristi Popovici.

„Ei la începutul campionatului au avut obiectiv promovarea. Au o echipă foarte bună, cu jucători experimentaţi, care au jucat prin divizia A şi startul returului a arătat forţa lor. Au avut patru victorii şi o înfrângere. În meciul tur de la Botoşani, chiar dacă ne-am impus cu 3-1, jocul a fost destul de echilibrat şi rezultatul a stat sub semnul întrebării până am reuşit să ne desprindem decisiv. Eu sper că sâmbătă va fi un meci echilibrat şi ne dorim să obţinem puncte”, a adăugat tehnicianul botoşănean.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.