Debut nefast pentru Marius Croitoru, la revenirea la FC Botoșani. FC Voluntari - FC Botoșani (2-1)

Debut nefast pentru Marius Croitoru, la revenirea la FC Botoșani. FC Voluntari - FC Botoșani (2-1)

Primul meci oficial al lui Marius Croitoru după revenirea la echipa patronată de Valeriu Iftime a adus cu sine și prima înfrangere a echipei fanion a municipiului după 90 de minute anoste, în care FC Botoșani nu și a creat nici o ocazie clară de gol.

Meciul de pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari a început promițător pentru telespectatorii neutri, iar în secunda 30, jucătorii din centrul apărării botosănene, neconectați încă la joc, îl scapă din marcaj pe Nemec care este găsit liber în centru cu o pasă filtrantă, însă acesta trimite, din situație de singur cu portarul, pe langă. 

Oaspeții vin cu o replică imediată și, în minutul 6, Florescu trece pe lângă deschiderea scorului, mingea șutată de acesta din lovitură liberă lovind bara porții apărate de Vîlceanu.

Pe fondul căldurii insuportabile, partida desfășurând-se la o temperatură de peste 34 de grade, jocul scade brusc în intensitate, singurele oportunități de a marca fiind șutul foarte bun al lui Pinson de la 20 de metri, parat în extremis de Vîlceanu (minutul 28) și lovitura de pedeapsă ratată de Nemec în minutul 43, șut moale, fără plasament, intuit excelent de tânărul Ducan.

Repriza a doua începe cum nu se putea mai prost și echipa noastră încasează rapid două goluri, în chiar primul sfert de oră. 

Astfel, în minutul 54 Merloi impinge mingea în poartă după o fază de play-station a gazdelor. După doar cinci minute, același Merloi șutează de la marginea suprafeței de pedeapsă, reușește dubla și dublează în același timp avantajul ilfovenilor.

FC Botoșani încearcă să reintre în joc, începe o dominare sterilă, are posesia dar jucătorii lasă deseori impresia că nu știu ce să facă atunci când se află la balon. Golul de onoare vine totuși în minutul 88, atunci când Armaș își învinge propriul portar, după o centrare venită din flancul stâng. 

2-1 final și debut cu stângul pentru Marius Croitoru la revenirea sa la echipa la care a avut cele mai mari realizări din cariera sa de antrenor.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Accident la Dealu Mare! Două mașini au intrat în coliziune din cauza neatenției - FOTO

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.