FC Botoșni îi întâlnește astăzi pe cei de la Corona Brașov: „În deplasare, Corona îşi vinde scump pielea”

FC Botoșni îi întâlnește astăzi pe cei de la Corona Brașov: „În deplasare, Corona îşi vinde scump pielea”

FC Botoşani întâlneşte, sâmbătă, 5 aprilie 2014, de la ora 15:30, pe teren propriu, pe cei de la Corona Braşov într-un meci contând pentru etapa a 26-a a Ligii 1 la fotbal. Partida are loc pe Stadionul Municipal din Botoşani, iar femeile şi copiii au acces gratuit.

Înaintea acestui joc, FC Botoşani este pe locul 11 în clasament, cu 32 de puncte, iar Corona deţine ultima poziţie, cu 13 puncte. În tur, FC Botoşani a câştigat în deplasare cu 2-1.

Partida va fi arbitrată de: Illyeş Adrian (Ploieşti - Prahova), A1: Ghinguleac Adrian Radu (Bucureşti - Bucureşti), A2: Velicu Bogdan (Bucureşti - Bucureşti), Add1: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca - Cluj), Add2: Anghelinei Bogdan Ionuţ (Galaţi - Galaţi), R: Bobe Ionuţ Marius (Videle - Teleorman). Ca observator va fi prezent Ştefan Constantin (Bucureşti - Bucureşti).

Antrenorul principal al FC Botoşani, Leo Grozavu, a declafrat că partida de sâmbătă este una foarte importantă pentru echipa sa.

„Este un joc important pentru noi ţinând cont de faptul că suntem aproape de îndeplinirea obiectivului. Este o etapă interesantă în care se pot clarifica multe lucruri şi sper ca la finalul ei, în primul rând să ne bucurăm de victoria noastră. Dacă noi vom acumula puncte ne va interesa mai puţin ce fac adversarele noastre. Corona nu îşi face mari speranţe pentru viitoarea ediţie a ligii I. Este o echipă care la momentul actual joacă fără presiunea unui obiectiv. I-am urmărit la ultimile lor jocuri. Pe teren propriu sunt greu de ucis, iar în deplasare îşi vând scump pielea. Ne aşteaptă o partidă dificilă, însă din ce am observat, băieţii sunt  conştienţi de importanţa meciului şi sunt pregătiţi să facă un joc bun. Pe noi ne interesează să acumulăm puncte la fiecare joc, însă asta nu înseamnă că dacă vom câştiga sâmbătă, campionatul este încheiat şi am intrat în vacanţă. Sunt jocuri de prima ligă la care noi trebuie să acumulăm experienţă”, a declarat Leo Grozavu.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.