Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
FC Botoşani va juca sâmbătă cu ASA Tg. Mureş, o echipă care şi-a demis în această săptămână antrenorul

FC Botoşani va juca sâmbătă cu ASA Tg. Mureş, o echipă care şi-a demis în această săptămână antrenorul

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

FC Botoşani va întâlni sâmbătă seară pe ASA Tg. Mureş, o echipă care şi-a demis în această săptămână antrenorul. Cristi Pustai, antrenorul principal al FC Botoşani, a antrenat la Tg. Mureş şi spune că nu este surprins de plecarea lui Grigoraş după doar două etape.

„Ceea ce s-a întâmplat la Tg. Mureş nu este chiar o surpriză. Ne-am învăţat cu procedeurile de genul acesta. Nu cred că putem vorbi de avantaj sau dezavantaj. Orice decizie poate avea lucruri bune pe termen scurt. E problema lor cu îşi gândesc strategia.”

Atacantul Istvan Fulop a declarat că se aşteaptă la un meci greu sâmbătă la Tg. Mureş având în vedere că ASA nu are altă variantă decât victoria pentru a mai spera la play-off.

„O să joc în fața părinților, în fața multor prieteni. Ne așteaptă un meci greu, pentru că Târgu-Mureș trebuie să câștige neapărat acest meci și noi avem nevoie de punct sau puncte. La fel şi noi, avem nevoie de punct sau puncte pentru a merge cu cât mai multe puncte în play-out. Sunt convins că vor fi agresivi deoarece joacă acasă dar nu mă aştept să fie duri pentru că le lipseşte Mureşan care e suspendat. Chiar dacă va juca sau va sta doar pe bancă, pe noi nu trebuie să ne intereseze Adrian Mutu. Noi trebuie să ne facem jocul nostru să ascultăm indicaţiile care vin de pe bancă şi să nu ne intereseze ce e în curtea lor”, a declarat Istvan Fulop.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani