FC Botoșani va avea un jucător străin: congolezul Romero Mouadi

FC Botoșani va avea un jucător străin: congolezul Romero Mouadi

Cristian Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani şi-a dat acceptul pentru transferul lui Romero Mouadi, acesta urmând a deveni astfel primul jucător străin al echipei în Liga I, potrivit site-ului oficial al clubului.

În vârstă de 20 de ani, internaţionalul de tineret din Congo care are şi cetăţenie germană, l-a impresionat prin calităţile sale pe tehnicianul botoşănean în stagiu de pregătire pe care gruparea locală l-a efectuat recent la Câmpulung Moldovenesc.

„Este un jucător de mare perspectivă, de viitor. Nu cred că o să mă pot baza pe el în acest tur de campionat, însă eu cred că Botoşaniul poate să câştige un fotbalist bun pe următorii cinci ani, mai ales că şi costurile cu acest jucător nu sunt foarte mari. Sunt convins că la un moment dat va fi un câştig pentru echipă deoarece are calităţi bune. Are viteză, are o tehnică bună, are talie şi este şi stângaci, iar astfel de jucători sunt mai rar de găsit. Să vedem cât de repede se va putea adapta şi integra”, a declarat Cristian Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani, citat de botosaninews.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

WhatsApp introduce o nouă funcție. La ce va folosi Hidden Group

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.