FC Botoșani urcă pe locul 3 după victoria cu Academica Clinceni

FC Botoșani urcă pe locul 3 după victoria cu Academica Clinceni

FC Botoşani a învins-o cu scorul de 2-0 pe Academica Clinceni şi a făcut un nou pas important pentru a-şi consolida poziţia pentru play-off. Ilfovenii au evoluat totuşi peste aşteptări, în special până să rămână în 10 oameni.

Formaţia antrenată de Marius Croitoru a deschis scorul rapid, încă din minutul 7. Autorul golului, Enriko Papa, a primit o pasă excelentă în careu de la Mailat și nu l-a iertat pe portarul Ureche.

Apoi, botoșănenii au făcut un pas înapoi şi au ieşit la rampă cei de la Academica, prin câteva acţiuni bine organizate şi construite.

În minutul 54, oaspeții au rămas în 10 oameni, după ce Gogov a văzut roşu pentru o intrare care se putea lăsa cu probleme mari pentru Florescu. Din acel moment, Clinceniul s-a limitat să se apere, dar reduta ilfoveană a cedat din nou pe final. Şeroni a înscris golul 2 în minutul 84 şi a stabilit scorul final.

FC Botoşani a urcat pe locul 3 în Casa Liga 1, trecând peste FC Voluntari. Botoșănenii au acum 44 de puncte, cu unul mai mult decât Voluntariul. În schimb, Academica Clinceni ocupă ultimul loc și are doar 11 puncte.

Stirea anterioara

Puțini români redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru cauze sociale. Majoritatea lasă banii la îndemâna statului

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.