FC Botoșani urcă în clasament după victoria cu 3-1 împotriva celor de la Viitorul Constanța

FC Botoșani urcă în clasament după victoria cu 3-1 împotriva celor de la Viitorul Constanța

FC Botoşani a învins duminică, 23 martie 2014, Viitorul Voluntari cu scorul de 3-1. Echipa locală a avut un meci greu, în ciuda rezultatului. Oaspeţii au controlat prima repriză, marcând repede, printr-un penalty executat, în minutul 9.

FC Botoşani a revenit în partea a doua a jocului, marcând de trei ori. Vaşvari a readus egalarea, printr-un penaty, în minutul 51. Hadnagy a adus echipa gazdă în avantaj, în minutul 56, iar Stojkov a majorat scorul cu două minute înainte de final, scrie botosaninews.

După acest meci, FC Botoşani acumulează 32 de puncte. Oaspeţii au terminat jocul cu doi oameni mai puţin, după două intrări dure ale lui Alexandru Mitriţă, min.52, şi Răzvan Marin, în minutul 89.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Șoferii au interzis! Amenzi pentru cei care merg să facă poze în lanul de rapiță

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.