FC Botoşani – Sepsi 1-0. Botoșănenii se apropie de un loc în play-off

FC Botoşani – Sepsi 1-0. Botoșănenii se apropie de un loc în play-off

FC Botoșani s-a impus pe teren propriu în fața lui Sepsi, luni seara, cu scorul de 1-0, și se apropie de play-off-ul din Casa Liga 1. 
 
Pe un ger cumplit, cele două echipe au făcut un joc bun, chiar dacă s-a marcat o singură dată. Cei care au făcut-o au fost moldovenii. Cu 4 minute înainte de finalul primei reprize, Mailat l-a lansat excelent pe Papa, iar mijlocașul celor de la Botoșani l-a învins din apropiere pe Niczuly.
 
Sepsi putea să egaleze în repriza a doua, însă gazdele au avut un erou în portarul Mario Contra. Acesta s-a opus în două situații miraculos. Ultima situație importantă i-a aparținut lui Golofca, cu un sfert de oră înainte de final, însă Contra a intervenit salvator și a contribuit decisiv la victoria Botoșaniului. Cu acest succes, moldovenii fac un pas important spre play-off, cu doar câteva etape înainte de finalul sezonului regular.

FC Botoșani acumulează 37 de puncte și urcă pe locul 4, în timp ce Sepsi rămâne pe poziția a 10-a, cu 26 de puncte, la 9 puncte în spatele locului 6, ultimul care duce în play-off și care este ocupat în acest moment de Farul Constanța.

Stirea anterioara

Ne spălăm pe față cu apă rece sau cu apă caldă? Ce spun specialiștii

Stirea Urmatoare

O săptămână de legendă.... la Teatrul Vasilache

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.