FC Botoşani se întăreşte înainte de un nou sezon în liga I. Batin şi Homei au semnat cu gruparea botoşăneană

FC Botoşani se întăreşte înainte de un nou sezon în liga I. Batin şi Homei au semnat cu gruparea botoşăneană

După ce a renunţat la o serie de jucători , după primul sezon de liga I, conducerea clubului FC Botoşani a decis să aducă la echipă jucători cu experienţă în prima ligă de fotbal.

Lotul echipei FC Botoşani s-a reunit sub comanda lui Leo grozavu pentru a pregăti noul sezon de liga I. Mulţi dintre jucătorii care au evoluat în sezonul precedent au fost lăsaţi liberi de contract.

Printre aceştia se află mulţi dintre străini aduşi în iarnă dar suprinzător şi unul dintre titularii echipei, fundaşul Ciprian Dinu. În locul acestora lotul a fost întărit cu mulţi jucători tineri, chiar şi de la nou promovata în liga secundă, FCM Dorohoi.

Acestora se adaugă doi jucători cu experienţă în liga I. Este vorba în primul rând de Sergiu Homei, de la retrogradata Corona Braşov . Fundaşul dreapta de 27 de ani care a trecut şi pe la Dinamo Bucureşti în decursul carierei, spune că transferul la FC Botoşani este un pas înainte în carieră.

„Acest transfer este pentru mine o rampă de lansare. Vin la Botoşani să dau totul şi mai ales să joc. Mai am multe de demonstrat”, spune Homei, după ce a semnat săptămâna trecută contractul cu echipa moldoveană. Cea mai recentă achiziţie este însă Paul Batin, atacantul lui CFR Cluj. Oficialii botoşăneni au bătut palma cu cei clujeni, la începutul acestei săptămâni. Jucătorul de 27 de ani a fost dorit de antrenorul botoşănenilor”, Leo Grozavu.

Sursa: adevarul.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.