FC Botoşani s-a împotmolit la Târgovişte şi a pierdut cu 2-0

FC Botoşani s-a împotmolit la Târgovişte şi a pierdut cu 2-0

FC Botosani nu a jucat nimic in meciul disputat astazi la Targoviste cu echipa locala, pierzand cu scorul de 2-0.

Pe o vreme ploioasa, botosanenii parca erau obositi si nu au reusit sa paseze mai deloc balonul, preferand sa joace de nenumarate ori cu mingi lungi in careul gazdelor, insa fara succes.

Chindia a deschis scorul in minutul 45, printr-un penalty obtinut de Verdes si transformat de Serban. Faultul prostesc a apartinut lui Maradona Chiriac. In partea secunda gazdele au construit frumos si au mai punctat odata in minutul 71 prin Verdes, care a reluat cu capul de langa Poverlovici, in urma unui corner.

Singurele ocazii importante al Botosaniului au fost in repriza a doua atunci cand Vasvari a prins o torpila de la 23 de m, care a lovit bara portii gazdelor si atunci cand Fulop a patruns la marginea careului si a sutat puternic, insa portarul echipei finantate de Gica Popescu a respins in corner, scrie gazetabt.ro.

Un meci slab au facut Marius Croitoru si Dinu Todoran, in timp ce mai bine au evoluat Vasvari si Patache. Scor final 2-0, o infrangere meritata a botosanenilor care nu au profitat de pasii gresiti facuti de Tulcea si Otopeni.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.