FC Botoşani rămâne neînvinsă în prima ligă. Roş-alb-albaştrii au terminat la egalitatea partida cu Viitorul Constanţa

FC Botoşani rămâne neînvinsă în prima ligă. Roş-alb-albaştrii au terminat la egalitatea partida cu Viitorul Constanţa

Elevii lui Cristi Popovici continuă seria rezultatelor pozitive obţinute de la începutul acestei ediţii de campionat.

FC Botoşani continuă să surprindă în prima ligă fotbalistică. Roş-alb-albaştrii au obţinut un punct în partida susţinută luni seară la Chiajna, în compania formaţiei Viitorul Constanţa. Elevii lui Cristi Popovici au obţinut o remiză albă la finele unui meci sărac în ocazii.

După şapte meciuri disputate în prima ligă fotbalistică, FC Botoşani se află pe a treia poziţie a clasamentului cu 15 puncte acumulate.

Etapa următoare botoşănenii vor întâlni pe teren propriu campioana României, Steaua Bucureşti. Partida va fi disputată pe stadionul Municipal, duminică 22 septembrie începând cu ora 17:00.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.