FC Botoșani, prima victorie din cantonamentul din Antalya

FC Botoșani, prima victorie din cantonamentul din Antalya

FC Botoșani a reușit, sâmbătă, 15 ianuarie 2022, prima victorie din cantonamentul din Antalya. Elevii lui Marius Croitoru au disputat o partidă de verificare contra echipei Paksi SE din Ungaria pe care roș-alb-albaștrii au câștigat cu scorul 5-4 (3-2). Golurile au fost marcate de Tîrcoveanu, Mailat (2) și Roman II (2).

Echipele de start

FC Botoșani: Papa – Braun, Racovițan, Șeroni, Dragu – Edjouma, Papa, Florescu – Tîrcoveanu, Mailat, Roman II
Rezerve: Tomache, Patache, Luțu, Filip, Croitoru Jr., David, Nekita, Caia, Maxim, Cărăușu

Paksi SE: Rácz – Lenzsér, Szélpál, Kinyik, Szabó J. – Papp, Mănuși – Croitor B. , Bognár – Borge, Adam
Rezerve: Simon, Iron, Medgyes, Big R. , Balogh, Sajban

Pe data de 17 ianuarie ros-alb-albastri se întorc în România pentru a pregăti partida cu Sepsi OSK de luni 24 ianuarie de pe stadionul Municipal din Botoșani
 

Stirea anterioara

Sfecla roșie, o legumă importantă în lista alimentelor

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.