FC Botoșani: Mulțumim Adi Iordache, bine ai venit Florin Drăgan!

FC Botoșani: Mulțumim Adi Iordache, bine ai venit Florin Drăgan!

FC Botoșani s-a despărțit de antrenorul secund Adi Iordache și a semnat cu Florin Anton Drăgan.

Ca antrenor principal Florin Drăgan a condus academiile AS PRO Luceafărul, FC Juniorul din București, AL DHAFRA U16 din Emiratele Arabe Unite, AL KAZMA II din Kuwait și la Juventus București U19, director tehnic la AFC Viitorul Voluntari și AFC Juniorul 2014, iar ca antrenor secund la AL TAAWOUN (Liga 1 Arabia Saudită), AL KAZMA (Liga 1 Kuwait), FC DHOFAR (Liga 1 Oman), Al Ramtha SC (Liga 1 Iordania), Al Jabalain Ha’il (Liga 1 Arabia Saudită) și Concordia Chiajna.

Bine ai venit în familia FC Botoșani, Florin Drăgan!

Stirea anterioara

Avertizare meteorologică! Cod Portocaliu și Cod Galben instabilitate atmosferică accentuată pentru județul Botoșani

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.