FC Botoșani joacă duminică împotriva celor de la Gloria Buzău

FC Botoșani joacă duminică împotriva celor de la Gloria Buzău

FC Botoşani va juca duminică împotriva echipei Gloria Buzău. Echipa antrenată de Marius Popescu va disputa meciul din deplasare, cu Gloria Buzău, din etapa a IX-a, duminică de la ora 12.00. Partida va fi transmisă în direct de Dolce Sport. Celelalte partide din serie se vor juca sâmbătă, 8 octombrie. Iată programul complet al acestei etape:

 Sâmbătă, 8 octombrie

Delta Tulcea – Victoria Brăneşti 11:00

FC Snagov – Astra II Giurgiu 11:00

Callatis Mangalia – CS Otopeni 11:00

CS Municipal Studentesc Iaşi – Viitorul Constanţa 11:00

CF Brăila – FCM Bacău 12:00

Dinamo II Bucureşti – Săgeata Năvodari 13:00

Farul Constanţa – Dunărea Galaţi 20:00

 Duminică, 9 octombrie

Gloria Buzău – FC Botoşani 12:00

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.