FC Botoșani joacă astăzi pe teren propriu cu CFR Cluj

FC Botoșani joacă astăzi pe teren propriu cu CFR Cluj

Meciul de fotbal FC Botoșani - CFR Cluj va avea loc sâmbătă, 20 iunie 2020, în etapa a 4-a a Ligii 1 (play-off), pe stadionul "Municipal" din Botoșani, de la ora 20:00.

FC Botoşani nu a putut juca în deplasare cu Universitatea Craiova după ce la 11 iunie, cu o zi înaintea reluării Ligii 1, medicul clubului a fost depistat pozitiv cu COVID-19. În urma testelor medicale efectuate în cursul acestei săptămâni, fotbaliştii şi staff-ul tehnic al echipei au fost declaraţi apţi pentru a relua activitatea.

După 2 etape disputate, formaţia antrenată de Marius Croitoru se află pe locul 5 în clasament, având 24 puncte. Bilanţul echipei a fost de 0 victorii, 1 egal şi 1 înfrângere, golaveraj 2-3. Următorul meci va fi în deplasare, restanţa cu Universitatea Craiova, la 23 iunie.

„Roş-alb-albaştrii" nu au nicio victorie după 2 partide susţinute în play-off-ul Ligii 1 în care au remizat cu FCSB (2-2) şi au pierdut cu Astra Giurgiu (0-1). Golgheterii echipei sunt Marko Dugandžić (6 goluri), Stefan Aškovski (5 goluri) şi Reagy Ofosu (5 goluri).

Echipa probabilă FC Botoşani (4-2-3-1): Hankić - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - M. Roman I, Papa - Aškovski, Florescu, Keyta - Dugandžić
Antrenor: Marius Croitoru
Accidentaţi: nu există
Suspendaţi: nu există
Vor reveni după accidentări: M. Roman I, Dugandžić
Vor mai lipsi: J. Rodríguez şi Cascini (vor sta în izolare timp de 14 zile)
Rezerve: E. Pap, Patache, Holzmann, Târşă, Carlone, Ebenhofer, Ofosu, Câmpanu, Chalkiadakis

CFR Cluj are 7 puncte în plus faţă de U Craiova şi FCSB
CFR Cluj a învins-o acasă cu scorul de 1-0 pe Fotbal Club FCSB, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1, prima după întreruperea cauzată de pandemia de COVID-19. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ovidiu Popescu, în propria poartă, în minutul 24. "Feroviarii" au făcut un pas important spre câştigarea titlului.

După 3 etape disputate, formaţia antrenată de Dan Petrescu se află pe locul 1 în clasament, având 33 puncte. Bilanţul echipei a fost de 2 victorii, 1 egal şi 0 înfrângeri, golaveraj 3-1. Următorul meci va fi acasă cu Universitatea Craiova.

„Alb-vişinii" au câştigat în prima etapă cu Astra Giurgiu (2-1) şi au terminat în runda a doua la egalitate cu Gaz Metan Mediaș (0-0). Ei au 7 puncte avans faţă de Universitatea Craiova şi FCSB. Golgheterii echipei sunt Ciprian Deac (8 goluri), Adrian Alexandru-Păun (7 goluri) şi Billel Omrani (6 goluri).

Echipa probabilă CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis - Sušić, Paulo Vinícius, Burcă, Camora - Itu, Bordeianu, Đoković - C. Deac, Omrani, V. Costache
Antrenor: Dan Petrescu
Accidentat: Golofca
Suspendaţi: nu există
Va reveni după o suspendare: Hoban (a fost eliminat la Mediaş)
Rezerve: Hindrich, Cr. Manea, Ciobotariu, Cestor, K. Boli, Chipciu, Hoban, Alexandru-Păun, Rondón
 

Stirea anterioara

Coșmar la Antena 1! Încă o vedetă a confirmat că are coronavirus

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.