FC Botoșani joacă astăzi împotriva celor de la Astra Giurgiu

FC Botoșani joacă astăzi împotriva celor de la Astra Giurgiu

FC Botoșani întâlnește, vineri, pe Astra Giurgiu, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii 1 de fotbal. Meciul se dispută la Botoșani, pe Stadionul Municipal, începând cu ora 21.00 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Dolce Sport și Look TV.

Înaintea acestui joc, FC Botoșani și Astra sunt la egalitate de puncte în clasament, ambele având câte cinci puncte, fiind neînvinse în actuala ediție de campionat.

Iată programul meciurilor etapei a IV-a:
11 August 2018, 18:00 Concordia Chiajna - FC Hermannstadt
11 August 2018, 21:00 Sepsi OSK - Politehnica Iasi
12 August 2018, 15:00 Dunarea Calarasi - CS Universitatea Craiova
12 August 2018, 18:00 FC Voluntari - CFR Cluj
12 August 2018, 21:30 Gaz Metan Medias - FCSB
13 August 2018, 21:00 Dinamo Bucuresti - FC Viitorul

Stirea anterioara

Licitație de 2 milioane de euro pentru modernizarea unui liceu din Botoșani

Stirea Urmatoare

I.S.U. Botoșani scoate la concurs patru posturi din sursă externă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.