FC Botoșani întâlnește astăzi pe teren propriu pe cei de la Astra Giurgiu

FC Botoșani întâlnește astăzi pe teren propriu pe cei de la Astra Giurgiu

FC Botoșani întâlnește astăzi pe cei de la Astra Giurgiu, într-un meci din cadrul Ligii I, etapa 32. Partida se va disput pe stadionul "„Municipal" din Botosșani, începând cu ora 18:00.

Înaintea acestui meci, FC Botoșani ocupa locul 8 în clasament cu 42 de puncte, în timp Astra este pe locul trei cu 63 de puncte. In tur, FC Botoșani a fost învinsă cu scorul de 5-0.

Meciul de astăzi va fi condus la centru de Alexandru Tudor, ajutat la cele două tușe de Bogdan Velicu și Imre Bucsi.

Bilete la acest meci costă 20 de lei la peluză și 30 de lei la tribună. Femeile și copiii au accesul gratuit.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Horoscopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai: Peștii merg pe un drum nou cu câștiguri financiare mari. Săgetătorii trec prin furtună

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.