FC Botoşani întâlnește astăzi în deplasare formația CF Brăila

FC Botoşani întâlnește astăzi în deplasare formația CF Brăila

FC Botoşani va întâlni astăzi după amiază începând cu ora 15.00 formaţia CF Brăila. Botoşănenii vin după o victorie cu Unirea Slobozia in timp ce brăilenii au suferit cea drastică înfrângere în etapa trecută când au pierdut cu 6-0 la Tulcea.

Cristi Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani se aşteaptă la un meci dificil deoarece brăilenii vor să spele ruşinea din etapa trecută. În cazul unei victorii sau chiar a unui rezultat de egalitate, FC Botoşani va trece pe locul doi al clasamentului.

„E mai dificil. A fost şi un subiect pe care l-am abordat cu băieţii. Când o echipă pierde de o asemenea manieră, cei din anturajul clubului, conducerea, pun presiune pe jucători. În acelaşi timp, presiunea se transfer şi asupra echipei noastre  pentru că toţi suporterii sint tentaţi să spună că dacă i-a bătut Tulcea cu 6-0, noi vom avea un meci uşor. Nu o să fie un meci uşor. Ne propunem să scoatem cât mai mult din meciul acesta. Ne dorim foarte mult să câştigăm şi să trecem pe locul doi”, a spus Cristi Popovici.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Fraude la cumpărăturile online. Cum trebuie să ne protejăm datele

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.