FC Botoșani întâlnește astăzi Gaz Metan Mediaș în cea de-a doua etapă din Liga I

FC Botoșani întâlnește astăzi Gaz Metan Mediaș în cea de-a doua etapă din Liga I

FC Botoşani va întâlni astăzi, în deplasare, de la ora 19.00,pe Gaz Metan Mediaş, în primul meci al etapei a doua din Liga I.

Echipa lui Cristi Popovici vine după un rezultat de egalitate cu CFR Cluj, în timp ce Gaz Metan a început cu stângul sezonul, pierzând în faţa echipei Săgeata Năvodari.

„Ne propunem să facem un joc curajos. Sub nicio formă nu vom merge la Mediaş cu ideea de a ciupi un punct. Va fi un meci care pe care iar la sfârşit vom vedea dacă avem câştig de cauză”, a spus Cristi Popovici, antrenorul FC Botoșani, citat de stiri.botosani.

Echipa probabilă: Curileac – Patache, R. Tincu, I. Ursu, Acsinte – Fulop, Vaşvari, Croitoru, Vraciu – Hadnagy, Cârjan.

Absenţi: Ciprian Dinu (suspendat), Petrache (accidentat), Poverlovici (nerefăcut după o accidentare).

Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport.

 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.