FC Botoşani îi păstrează pe ambii jucători brazilieni

FC Botoşani îi păstrează pe ambii jucători brazilieni

Oficialii clubului FC Botoşani îi păstrează pe ambii jucători brazilieni. Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani a precizat că cei doi brazilieni vor fi prezenţi la reunirea lotului care va avea loc joi.

„L-am adus înapoi şi pe celălalt brazilian. Măcar să-l vadă lumea. Poate vine lumea să vadă cum arată un brazilian. Unul dintre brazilieni a plecat acasă iar celălalt a rămas în România. Ei ceva talent nativ au. Problema este că pot veni două-trei săptămâni în pregătire şi îţi iau ochii după care când îl pui la efort serios şi mai găseşte o gagică simpatică în Botoşani a murit. Asta e problema fotbaliştilor străini”, a spus pentru btonline, Valeriu Iftime care în această iarnă a scos din buzunar 2000 de euro pentru a plăti biletele de avion a lui De Souza până în Brazilia.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Polițiștii de frontieră alături de cetățeni în perioada minivacanţei de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.