FC Botoșani îi întâlnește vineri pe teren propriu pe cei de la FC Petrolul

FC Botoșani îi întâlnește vineri pe teren propriu pe cei de la FC Petrolul

FC Botoșani evoluează în vineri, 27 februarie 2015, pe teren propriu împotriva celor de la FC Petrolul SA,  începând cu ora 20:30. Meciul contează pentru Liga I, Seria 0.

Partida va fi condusă la centru de Tudor Alexandru, ajutat la cele doua tușe de Grigoriu Mircea Mihail și Ghinguleac Adrian Radu. Observatori vor fi Boca Sorin și Şulea Valer.

Mijlocașul Istvan Fülöp mizează pe publicul numeros și vrea că aceștia să-i încurajeze pe toată durata partidei.

„Normal că Petrolul pleacă cu prima șansă, pentru că este echipa de pe locul doi, cu jucători buni, care au valoare, dar să nu uitam că jucăm acasă. Noi acasă jucăm bine și sper să plece fără puncte de la noi. Fiind primul meci acasă sper să fie stadionul plin, pentru că va conta mult aportul publicului. Imi doresc să marchez și orice jucator de la FC Botoșani iși dorește să dea gol. Eu cred că putem în acest sezon să terminăm mai sus de locul 7. După plecarea lui Felgueiras, după parerea mea Pecanha a ramas cel mai bun portar din Liga 1. Ei au mulți jucători buni și cu experiență, iar eu cred că Teixeira este la ora actuală cel mai bun jucator de la Petrolul. Mi-aș dori să ajung la o echipă mai bună din Romania, dar trebuie să mai lucrez si să dau randament", a declarat Istval Fulop.

Gabriel Vașvari crede că FC Botoșani pleacă cu șanse egale în confruntarea de vineri, 27 februarie, de la ora 20:30 de pe „ Municipal” cu Petrolul Ploiești.

„Având în vedere că jucăm pe teren propriu pot spune că şansele sunt egale. Într-adevăr, întâlnim o echipă bună care are în componenţă mulţi jucători străini, De Lucas şi Teixeira fiind în opinia mea cei mai valoroşi fotbalişti străini din campionatul românesc. Noi ne vom face jocul nostru, nu ne vom apăra. La fel şi ei, vor juca pe cartea atacului, aşa că va rezulta un meci spectaculos. Va fi un meci foarte greu dar sperăm la final să ne bucurăm. Nu am obținut până acum nici măcar un punct împotriva lor și cred că a venit timpul să obținem punct sau puncte. Eu unul mă gândesc doar la victorie", a declarat Gabriel Vașvari.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.