FC Botoşani i-a învins la scor de neprezentare pe cei de la FC Rapid

FC Botoşani i-a învins la scor de neprezentare pe cei de la FC Rapid

FC Botoşani a reuşit, sâmbătă seara, cel mai bun meci din actuala ediţie de campionat. A marcat trei goluri, şi-a mai creat alte câteva ocazii mari, a făcut spectacol şi s-a impus la pas în faţa unei echipe Rapid din care a rămas doar numele.

Liga Profesionistă de Fotbal a programat meciul dintre FC Botoşani şi Rapid la ora 21.00. La startul meciului termometrul arăta zero grade. Doar vreo 2000 de suporteri botoşăneni s-au încumetat să îndure frigul şi să vadă live acest meci dar la final aceştia se felicitau pentru alegerea făcută. Cu siguranţă numărul spectatorilor ar fi fost mult mai mare dacă acest meci se juca după amiaza când erau cu trei-patru grade mai mult în termometre.

Rapid a venit la Botoşani fără mai mulţi titulari dar în schimb cu veteranul Daniel Pancu care a intrat din prrimul minut al partidei.

Aflaţi pe locurile retrogradabile, giuleştenii şi-aupus mari speranţe în meciul de la Botoşani. De partea cealaltă, elevii lui Leo Grozavu, răniţi în orgoliu după eliminarea din Cupa României, au vrut să se răzbune pe Rapid şi să arate că de fapt diferenţa de valoare e mare.

Meciul începe cum nu se poate mai bine pentru gazde. În mintul 5 Roussel le arată rapidiştilor că defensiva lor este slabă dar mingea centrată în careu nu este ajunsă de Hadnagy. Două minute mai târziu, acelaşi Roussel centrează de pe dreapta, mingea este bâlbâită în careu iar Quenten îl execută pe Drăghia. Era 1-0 şi se părea că FC Botoşani nu va avea probleme cu Rapid. Elevii lui Grozavu rămân în ofensivă şi încearcă să tranşeze soara partidei până la pauză. Replica oaspeţilor a venit în minutul 19 dar mingea şutată de veteranul Pancu trec puţin pe lângă poarta lui Lazar.

În minutul 24 se inversează rolurile. Quenten centrează iar Roussel marchează. Era 2-0 pentru FC Botoşani şi lucrurile deveneau clare în privinţa învingătoarei. Cu un avantaj de două goluri, FC Botoşani a încercat să facă şi spectacol. În minutul 30, Vaşvari a fost aproape să marcheze golul campionatului. A şutat de la 50 de metri dar mingea a trecut puţin peste poarta lui Drăghia. Finalul primei reprize aparţine rapidiştilor dar Martin şi Pancu nu reuşesc să reducă din diferenţă iar la pauză era 2-0 pentru FC Botoşani.

Marian Rada, antrenorul Rapidului, a decis să facă două schimbări la pauză. Au rămas la vestiar Roşi şi Nicolae iar în teren trebuiau să intre Dică şi Mendy. Când să intre pe teren, Mendy a fost oprit de arbitru deoarece nu avea echipamentul la fel ca toţi colegii săi. S-a întors la bancă să se schimbe numai că repriza secundă a început cu doar zece jucători pe teren. Mendy a intrat după vreo două minute de la reluarea părţii secunde.

Intrarea celor doi nu a schimbat deznodământul partidei. Tot FC Botoşani a fost la cârma jocului iar minutul 50 Hadnagy a fost aproape de a majora diferenţa. Două minute mai târziu, Fulop este faultat în careu, Vaşvari transformă lovitura de la 11 metri iar scorul devenea 3-0. În minutul, 54 Hadnagy scapă singur cu Drăghia, îl driblează dar portarul rapidist reuşeşte să blocheze mingea în drumul spre poartă.

FC Botoşani continuă să se distreze cu naiva defensivă rapidistă dar Quenten, Roussel şi Batin nu ratează din situaţiifoarte bune. Sursa: btonline.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.